Välj en sida

Upplev
nya höjder
i din karriär

C

Här får du möjligheter att ta fram vinnarskallen och förvandla olika företags visioner till verklighet. Ta ett stort kliv i din karriär och få uppleva den sköna känslan av lyckade affärer!

Vad innebär det att arbeta på Nordens Hjältar?

L

God arbetsmiljö

God arbetsmiljö

Inom vår organisation finns ingen uppdelning i chefer eller
anställda, vi är alla likvärdiga hjältar som samarbetar för att
uppnå framgång med våra kunder.

L

Bra provision

Bra provision

Som säljare hos oss kan du räkna med en provision som får dig att sträva mot högre höjder varje månad!

L

Härliga kollegor

Härliga kollegor

Du kommer hamna i en familjär grupp som vet att arbetsprestationen ökar när man trivs.

L

Utveckling

Utveckling

Hos oss får du chansen att utvecklas som säljare och person. Vi värnar om din karriär!

L

Eget kontor

Eget kontor

Vi tror på att du presterar bäst när du är fokuserad och i din egna lilla bubbla, därför ger vi alla anställda ett eget kontor!

L

Central arbetsplats

Central arbetsplats

Här har du tillgång till Borås citys fina utbud av restauranger och smidiga alternativ för att pendla.

Vad förväntar vi oss av dig?

Som säljare hos oss är din primära uppgift att knyta till dig långsiktiga samarbeten med kunderna och göra lyckade affärer. På Nordens Hjältar är det kundens bästa som står i fokus. Det är här du kommer in i bilden och förväntas leverera den bästa möjliga lösningen tillsammans med kunden!

Vad erbjuder vi dig?

I rutorna ovan fick du lite information om vad det innebär att vara en del av Nordens Hjältar. Vi tolkar det som att du tyckte det verkade intressant, eftersom att du nu har scrollat vidare ner på sidan.

Så här kommer lite mer info om vad du erbjuds!

Bra provision: Hårt arbete i kombination med framgång ska belönas, vår provisionsmodell styrker det påståendet. Med din knivskarpa känsla för försäljning har du därför alla förutsättningar för att nå höjderna du drömmer om! Självfallet har alla våra säljare även en generös garantilön. 

En plats i ett sammansvetsat team: Här hamnar du med kollegor som besitter många års erfarenhet inom försäljning och utveckling. Du välkomnas in i en grupp där vi inte har någon uppdelning av chefer eller anställda. Vi alla är likvärdiga hjältar som tillsammans strävar efter samma sak, att uppnå framgång med våra kunder. 

Härlig arbetsplats: Att ha kul på jobbet är för oss en viktig del i vår verksamhet. Aktiviteter, tävlingar och after works är en del av vår kultur. För den som gillar att tävla lite extra så har vi även biljardbord och pingisbord som går varmt under arbetsdagarna! Våra lokaler ligger 10 minuters promenad från Borås city (5 minuter om du är snabb).

Attraktiva produkter: De produkterna du kommer erbjuda våra kunder är av hög kvalitet. När våra utvecklare tar sig an ett projekt kan både du och kunden känna er trygga med att det levereras utefter er vision. 

Eget kontor: I det här avlånga landet har vi gott om (kontors)landskap. Vi känner att det räcker där. Det här med kontorslandskap har aldrig fallit oss i smaken, utan vi säkerställer att alla våra säljare får ett eget kontor. I ett eget kontor kan du enklare fokusera och uppnå dina mål. 

Vi söker dig som är

Erfaren säljare: Vi söker dig som har erfarenhet som säljare och vet vad som krävs för att lyckas.

Resultatinriktad: Viljan att prestera på topp finns alltid i ditt bakhuvud. Som den vinnaren du är vet du precis vad som krävs för att uppnå dina mål. 

Strukturerad: Du har inga problem med att ha många bollar i luften. Struktur och självdisciplin är något som präglar din yrkesprofil.

Vältalig: Att med ord kunna få fram något som lockar mottagaren är din främsta superkraft. Du kan läsa av hur kunden uttrycker sig och därefter spela på samma frekvens. Samtidigt har du egenskapen att ta fram ett mer välformulerat tal vid nödvändiga situationer.

Ansök här

Första steget mot en karriär på Nordens Hjältar börjar här. Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av ett vinnande team!

Arbetsansökan

Maximum file size: 41.94MB

Maximum file size: 41.94MB

För att få en så bra inblick som möjligt i dina egenskaper som säljare har vi tagit fram två frågor som vi önskar att du svarar på.

CAPTCHA